Bel ons op +31 (0)20 694 0252 | Bekijk ook onze en

Verzendinformatie

De standaard verzendkosten per bestelling zijn € 4,50
Bestellingen met een totaal bedrag boven de € 50 betalen géén verzendkosten.
Tijdens de bestelprocedure zullen de verzendkosten automatisch voor u aangepast worden. 
Retourneren en/of ruilen
De artikelen kunnen worden geruild of geretourneerd. 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, ongedragen, ongewassen, ongestreken, met de originele kaartjes en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 
Voeg altijd een briefje bij de retourzending met daarop het ordernummer en uw emailadres. Indien er is overeengekomen dat het aankoopbedrag gecrediteerd wordt, graag ook uw bankrekeningnummer en naam vermelden. Dit bevordert een snelle afhandeling. 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schiesser-ondergoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.